به گزارش کیمیای شرق آنلاین ، امیر حسنزاده در حاشیه بازدید از کارخانه تولید خوراک دام بر پایه ضایعات سرشاخه خرما و گلخانه ای شهرستان بم گفت: این طرح ابتدایی و به صورت ابتکاری بوده است که در این خصوص تولید خوبی انجام گرفته است.
وی بیان کرد: باید پایلوت(نمونه) آزمایشگاهی و نیاز این طرح توسط مرکز تحقیقات کشاورزی صورت گیرد و به یک جمع بندی علمی برسیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان اظهارداشت: در صورت تایید استانداردهای تغذیه دام و با توجه به ظرفیتی که در شهرستان های شرقی استان کرمان مبنی بر وجود ضایعات وجود دارد می توان این محصول را به دامداران معرفی کرد.
حسن زاده ادامه داد: در صورتی که مرکز تحقیقات کشاورزی در این زمینه پای کار بیاید و شاخص های نوع تغذیه دام و اینکه نسبت خوراک تولید شده چقدر همخوانی دارد را شناسایی کند، به دنبال آن تاییدیه های لازم نیز گرفته شود به سمت تولید انبوه و معرفی محصول به دامداران خواهیم رفت.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان توضیح داد: با توجه به شعار امسال و بحث دانش بنیان بودن این محصول باید جهادکشاورزی پای کار بیاید و مطالعات لازم را انجام دهد.
حسن زاده خاطرنشان کرد: اگر مطالعات لازم و همچنین مسایل زیست محیطی بررسی و تاییدیه لازم از مراجع متولی صادر شود ما نیز به تولید کننده در تولید انبوه کمک خواهیم کرد.
بم در فاصله 185 کیلومتری شرق مرکز استان کرمان قرار دارد و از قطب های اصلی تولید خرمای کشور محسوب می شود.
http://kimiyaesharghonline.ir/fa/News/10258/تجربه-تولید-خوراک-دام-از-ضایعات-خرما-در-کرمان؛-طرحی-که-خروج-ارز-را-کاهش-میدهد