در یک واحد صنعتی در کرمان، به منظور حمایت از تولیدات، سالیانه 5 هزار تن محصول خرما فرآوری و از این
میزان اکنون روزانه 10 هزار بطری نوشیدنی خرما تولید می کند.
یکی از سرمایه گذاران در بخش کشاورزی و صنعتی توانسته با فرآوری محصول خرما از تولید کننده اولیه، یعنی کشاورز حمایت کند.
این واحد صنعتی در سال 1400 راه اندازی شد و در این مدت با تولید روزانه 2 هزار بطری نوشیدنی خرما زمینه اشتغال جوانان را نیز فراهم کرده بود.
بعد از یکسال از راه اندازی این واحد صنعتی به دلیل نبود نقدینگی و بازاریابی نامناسب تولید به یک پنجم کاهش یافت.
و امروز با تلاش مجدد سرمایه گذار جدید، این واحد راه اندازی و اکنون علاوه بر تولید روزانه 8 هزار بطری نوشیدنی یعنی 8 هزار تن بیشتر از گذشته، زمینه صادرات به کشورهای ایتالیا، روسیه، امارات و عمان نیز فراهم شده است.
در استان کرمان سالیانه 160 هزار تن انواع خرما از بیش از 36 هزار هکتار نخلستان تولید میشود که 5 هزار تن آن توسط این واحد صنعتی فرآوری و تبدیل به نوشیدنی خرما می شود.
http://kimiyaesharghonline.ir/fa/News/10489/راه-اندازی-تنها-مرکز-تولید-نوشیدنی-خرما-در-ایران