به گزارش کیمیای شرق آنلاین ، نوجوانان ساعتهای زیادی را در فضای مجازی سپری میکنند و دوست دارند از طریق دستگاهها و وسایل ارتباطی الکترونیکی با دوستان خود ارتباط برقرار کنند که در نتیجه آن نور آبی ساطع شده از دستگاه باعث مهار ملاتونین (هورمون خواب) شده و گرلین یا هورمون گرسنگی را فعال میکند که منجر به میل به خوردن یک میان وعده در نیمه شب میشود.
خوردن تنقلات و میان وعده در نیمههای شب اثرات متفاوتی بر زندگی نوجوان دارد؛ به خصوص زمانی که با افزایش مصرف فست فود همراه باشد.
اختلال در الگوهای خواب
خوردن غذاهای سنگین یا پرکالری نزدیک به زمان خواب میتواند منجر به بی قراری، سوء هاضمه و اختلال در خواب شود که این امر میتواند بر کیفیت خواب، خستگی، خواب آلودگی و مشکل در تمرکز در طول روز اثرگذار باشد.
عدم تعادل تغذیهای
میان وعده آخر شب از نظر تغذیهای کمبود دارد و فاقد مواد مغذی ضروری، ویتامینها و مواد معدنی است که یک وعده غذایی متعادل فراهم میکنند. خوردن میان وعدههای ناسالم به جای گزینههای مغذی میتواند منجر به کمبودهای تغذیهای شود و ممکن است بر سلامت و رشد کلی نوجوان شما تأثیر بگذارد.
گوارش ضعیف غذا
غذا خوردن در اواخر شب ممکن است بر هضم غذا تأثیر منفی بگذارد. ریتمهای شبانهروزی طبیعی بدن از جمله عملکرد دستگاه گوارش در طول شب کاهش مییابد. خوردن وعدههای غذایی سنگین یا میانوعدههای ناسالم در این بازه میتواند به سیستم گوارش شما فشار وارد کند و منجر به مشکلاتی مانند رفلاکس اسید، سوزش سر دل و ناراحتی شود.
عادات غذایی ناسالم
مصرف منظم فست فود میتواند باعث استفاده از یک رژیم غذایی نامتعادل، کمبود مواد مغذی ضروری مانند فیبر، ویتامینها و مواد معدنی شود و این میتواند خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند چاقی، دیابت نوع 2، بیماریهای قلبی عروقی، سندروم PCOS و روده تحریک پذیر و یبوست را افزایش دهد.
اضافه وزن و چاقی
محتوای کالری و حجم بالای فست فود میتواند منجر به افزایش کالری دریافتی شده و به مرور زمان باعث افزایش وزن و چاقی شود که به نوبه خود خطر ابتلا به مشکلات مختلف سلامتی را افزایش میدهد.
افزایش مشکلات سلامتی
مصرف بیش از حد فست فود با افزایش خطر ابتلا به چندین مشکل سلامتی از جمله دیابت نوع 2، فشار خون بالا، بیماری قلبی و انواع خاصی از سرطان مرتبط است. این شرایط سلامتی میتواند عواقب طولانی مدتی برای رفاه و کیفیت زندگی نوجوانان داشته باشد.
http://kimiyaesharghonline.ir/fa/News/10523/چرا-خوردن-میان-وعده-در-نیمه-شب-برای-نوجوانان-ممنوع-است؟