شلغم یکی از انواع سبزیجات پرخاصیت است که برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید است، به همین خاطر بسیاری از افراد در فصول سرد سال از این پنسیلین طبیعی بهره میبرند.
این روزها آموزش پخت شلغم در شیشه و کیسه فریزر فضای مجازی را فرا گرفته است، با این نوع روش پخت شما میتوانید از آب شلغم نیز استفاده نمایید.
آموزش پخت شلغم در کیسه فریزر
در ادامه این بخش شما را با روش پخت شلغم در کیسه فریزر آشنا می کنیم.
شلغمهایی را بخرید که سفت و توپر بوده و پوستی براق و صاف داشته باشند.
شلغمهایی با سایز و اندازه یکسان انتخاب کنید.
شلغمها را با آب سرد شسته و ریشه آن را با فاصله دو تا سه سانتیمتر و اضافیهای قسمت بالایی شلغم را ببرید.
سر و ته شلغمها را از ته نبرید زیرا در زمان پخت طعم و مزه خوب خود را از دست میدهند.
شلغمها را (چندتا چندتا) درون کیسه فریزر قرار دهید.
نکته مهم:
بسیاری از کارشناسان معتقدند نایلون فریزر از مواد اولیه شیمیایی تولید شده که اگر این ترکیبات در مجاورت حرارت بالا قرار بگیرد، این مواد مضر را به مواد غذایی منتقل می کند و تاثیر منفی برای سلامت انسان به وجود خواهد آورد.
پخت شلغم در شیشه
شما میتوانید به جای استفاده از کیسه فریزر، شلغمها را درون ظرف شیشهای درب بسته قرار دهید و درون آب جوش بگذارید تا کامل پخته شود.
درون قابلمهای آب بریزید و بگذارید تا کامل جوش بیاید.
پلاستیکهای حاوی شلغم را درون آب قرار دهید و اجازه دهید که شلغم ها کامل بپزند.
در این روش شلغم درون پلاستیک آب می اندازد که می توانید از آب شلغم نیز استفاده کنید.
شلغمها را با نمک و آویشن مزه دار کرده و میل نمایید.
بخارپز کردن شلغم داخل سبد فلزی
به گزارش وب گاه نمناک، شلغمها را درون آبکش فلزی بچینید، آبکشی انتخاب کنید که اندازه درب قابلمهتان باشد، دو لیوان آب را درون قابلمه مناسب ریخته و سبد بخار پز شلغم را روی قابلمه قرار دهید.
آب باید پایین قابلمه و سبد با فاصله چند سانتی متر بالاتر قرار بگیرد، مقداری نمک به شلغمها بزنید و قابلمه را روی اجاق گاز بگذارید و سی تا چهل و پنج دقیقه زمان دهید تا شلغمها به خوبی بخار پز شوند.