بر اساس تحقیقی که در مجله انجمن قلب و عروق اروپا (ESC) منتشر شد، در صورت استفاده بیش از حد قند و شکر، مازاد آن به چربی تبدیل و ذخیره میشود.
دانشمندان میگویند: این بافت چربی که در اطراف قلب و شکم قرار دارد، مواد شیمیایی را در بدن آزاد میکند که میتواند برای سلامتی مضر باشد.
محققان در این مطالعه مشاهدهای، نوشیدنیهای شیرینشده با شکر مانند نوشابهها، نوشیدنیهای میوهای، نوشیدنیهای انرژیزا و هم قند اضافهشده به غذاها و نوشیدنیها را برای شیرینی، بررسی و ارتباط بین مصرف طولانی مدت قند و ذخایر چربی در اطراف قلب و سایر اندامها را به مدت 20 سال (1985 تا 2005) در بیش از 3 هزار شرکت کننده تجزیه و تحلیل کردند.
نتایج محققان بعد از 20 سال از طریق اسکن قفسه سینه و شکم نشان داد که حجم چربی در شکم و اطراف قلب جمع شده است.
لین استفن نویسنده این تحقیق از دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه مینهسوتا، توصیه کرد میزان شکر اضافه شده مصرفی در روز کاهش یابد و افراد به جای نوشیدنیهای شیرین، آب بخورند و میانوعدههای سالمتر کیک انتخاب کنند.
http://kimiyaesharghonline.ir/fa/News/12257/مصرف-بیش-از-حد-قند-شکر-و-رابطه-آن-با-تشکیل-چربی-در-بدن