به گزارش کیمیای شرق آنلاین ، دکتر حمید بارانی از نیروهای اورژانس به عنوان سربازان گمنام حوزه سلامت یاد کرد و افزود: نیروهای اورژانس در اولین لحظات حوادث و بلایا، به یاری بیماران و مصدومان میپردازند.
او با اشاره به رایگان بودن عمده خدمات اورژانس بیان کرد: یکی از اهداف اورژانس کشور گسترش پایگاهها در تمام محدوده شهرهاست و در حال حاضر 23 پایگاه در شرق استان کرمان در حال خدمت رسانی هستند.
بارانی اظهار کرد: یکی از پارامترهای ارزیابی، استاندارد حضور اورژانس به موقع بر بالین بیمار است که تا کنون تلاش شده حضور بر بالین مددخواهان و انتقال به موقع در دستور کار قرار بگیرد.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی بم گفت: بیش از 3200 تماس با مراکز پیام و فرماندهی اورژانس 115 در ماه داریم که 200 مورد مزاحم تلفنی است.
وی در ادامه بر ضرورت آموزش همگانی و مشارکت فعال عموم مردم در دورههای آموزشی، پرهیز از ایجاد مزاحمتهای تلفنی و تماسهای غیر اورژانس مانند کسب اطلاعات دارویی و بازگشایی مسیر آمبولانس برای تردد سریع و امکان امدادرسانی مطلوب به بیماران و مصدومان در حوادث تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه بعضی از تماسها با اورژانس در دستور کار فوریتها قرار ندارد، گفت: مردم باید بدانند کار فوریتهای پزشکی بر اساس برنامههای طبقهبندی سازمان است تا نسبت به آن اقدام شود .
بارانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به خدمترسانی کارکنان اورژانس به زائران اربعین اظهار کرد: استاندارد حضور بر بالین بیماردر درون شهر هشت دقیقه و در بیرون از شهر14 دقیقه است.
رئیس اورژانس بم با اشاره به اینکه مستهلک بودن ناوگان ما را با مشکلاتی مواجه میکند، افزود: در شرق استان کرمان 23 پایگاه اورژانس وجود دارد و یک اتوبوس آمبولانس و یک موتورلانس و 22 آمبولانس داریم که با سختی نگهداری میشوند.
وی افزود: در شرق استان کرمان نیاز به 10 پایگاه داریم که پنج پایگاه مصوب شده و امیدواریم به زودی تمام پایگاههای امداد جادهای در شهر تصویب و به بهرهبرداری برسند.
http://kimiyaesharghonline.ir/fa/News/14164/پایگاه-اورژانس-فرودگاه-بم-راهاندازی-شد-نیاز-به-10-پایگاه-در-شرق-استان