به گزارش پایگاه خبری کیمیای شرق آنلاین ، مجید امیر زاده افزود: طرح تله رسوب گیر در 320کیلومتر از عرصه های کانون بحران فرسایش بادی و طرح نهالکاری در 640هکتار از عرصه بیابانی شهرستان از جمله این طرحهاست که در مهار توفان شن های روان و گرد و غبار کمک موثر است .
امیرزاده از عملیات احداث گوراب در مسیر روان آبها و دشت های سیلابی در سطح یکهزار و 200 هکتارو مالچ پاشی در 300هکتار از عرصه های کانون بحران فرسایش بادی به عنوان دیگر طرحها نام برد .
به گفته امیرزاده با اجرای هر کدام از این طرح ها ساکنان 20روستا از هجوم شن های روان در امان خواهند ماند.
فرماندار ریگان نیز با قدردانی از منابع طبیعی استان کرمان اظهار داشت : گر چه طرح های خوبی در شهرستان ریگان در زمینه مهار گرد وغبار در حال اجراست ولی حجم بالای روند بیابان زایی موجب شده که اعتبارات کنونی استانی جوابگوی بیابان زدایی در این شهرستان نباشد.
امین باقری این را نیز هم اضافه کرد که طرح بین المللی بیابان زدایی و مهار گرد و غبار در شهرستان ریگان با 620میلیارد تومان تصویب گردید که یک سال بیشتر اجرا نشد .
فرماندار ریگان تصریح کرد: تاکنون گرد و غبار 16روستای ریگان را خالی از سکنه کرده و 150روستا نیز همچنان در محاصره گرد و غبار قرار دارند.
باقری با اشاره به اینکه ریگان بعد از خوزستان دومین نقطه کانون بحران فرسایش بادی در کشور بشمار می رود ، خواستار توجه جدی به شهرستان کویری ریگان در زمینه مهار بیابان زایی شد.
ریگان تا مرکز استان کرمان 285کیلومتر فاصله دارد.
http://kimiyaesharghonline.ir/fa/News/3212/منابع-طبیعی-ریگان-چهار-طرح-بیابان-زدایی-در-دست-اجرا-دارد