نشست خبری جشنواره «ایده‌ها و فرصت​ها»
حمایت دستگاه قضا از نرم افزار‌های پیشگیرانه
دوشنبه 18 آذر 1398 - 09:43:22
خبرگزاری صداوسیما
 
 
 
به گزارش کیمیای شرق ، محمدباقر الفت در نشست خبری پنجمین جشنواره «ایده‌ها و فرصتها» افزود: این جشنواره با هدف کارآفرینی برگزار می‌شود و ما در 4 دوره گذشته اقدامات بسیار خوبی برای توسعه کارآفرینی در حوزه پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی صورت داده ایم.
وی گفت: در سال‌های گذشته، نگاه جامعه به استارتاپ‌ها روشن نبود و منجر به این شد که خیلی از مدیران از این ظرفیت استقبال نکنند، اما امروز در نقطه اوج این برنامه هستیم که البته در تصمیم رئیس قوه قضاییه مشخص شده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه ادامه داد: اخیرا جلسه ای در این خصوص با حضور رئیس قوه قضاییه و نخبگان و کارآفرینان استارتاپی برگزار شد و این افراد مطالبات خود را مطرح کردند.
وی گفت: اگر دنبال یک نگاه تحولی در دستگاه قضا هستیم، مصداق بارز آن حمایت از استارتاپ‌های پیشگیرانه است.
الفت تصریح کرد: بعد از آن جلسه، رئیس دستگاه قضا دستور داد که 2 کمیته در مجموعه قوه قضاییه تشکیل شود تا مشکلات حقوقی و قضایی شرکت‌ها و استارتاپ‌ها را بررسی و برای آن‌ها راه حل پیدا کند و کمیته دوم هم موظف شد تا از ایده‌ها حمایت کند تا به بهره برداری برسد.
این مقام قضایی ادامه داد: حمایت در سطح بالا و جدی است و باید از مزیت‌های این فضا برای توسعه استارتاپ‌های پیشگیرانه استفاده کنیم.
وی گفت: ما در قوه قضاییه تلاش می‌کنیم مسائل روز کشور را واقع بینانه و به موقع شناسایی و معرفی کنیم و این کار نیازمند نگاه عالمانه و هوشمندانه است.
الفت ادامه داد: مرکز همه این اقدامات همان نقطه‌ای است که می‌خواهد مسائل را شناسایی و برای حل آن‌ها برنامه ریزی کند که نیازمند مطالعه جدی است.
این مقام قضایی تصریح کرد: ایده پردازان و صاحبان استارتاپ ها، ابزاری به ما می‌دهند که بهترین راه حل پیشگیرانه را به همراه دارد.
الفت گفت: سیاستگذاری در حوزه پیشگیری از جرایم و کاهش آسیب‌های اجتماعی، اولویت اصلی دستگاه قضاست.
وی تاکید کرد: پیشگیری از وقوع جرم اصول دارد و ما مطالعات سایر کشور‌ها را در حوزه پیشگیری از جرایم تعیین کرده ایم و تلاش می‌کنیم این اصول را پیش از شکل گیری پرونده‌های قضایی، به صورت کاربردی در جامعه پیاده کنیم.
الفت افزود: ایده پردازی برای کشف و پیشگیری از جرایم، منفعت ملی برای 80 میلیون جمعیت ایران اسلامی دارد.
وی تصریح کرد: استفاده از تجربیات دوره‌های گذشته جشنواره نقش موثری در رسیدن به راهکار‌های سازنده برای انتخاب ایده‌های خلاقانه پیشگیرانه دارد.
الفت ادامه داد: ما به دنبال این هستیم تا از این استارتاپ‌ها حمایت کنیم و در این جشنواره از ایده پردازان برای حل مشکلات آن‌ها و ارائه حمایت ها، استفاده خواهیم کرد.

 حمایت از کارآفرینان در حوزه پیشگیری از جرایم 
دبیر شورای ارتقاء آگاهی های عمومی معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: از ایده پردازان و کارآفرینان در حوزه پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی حمایت می‌کنیم.
مهدی افتخاری در نشست خبری پنجمین جشنواره «ایده‌ها و فرصت ها» افزود: تاکنون 4 دوره جشنواره ایده‌ها و فرصت‌ها از سال‌ 94 تا 97 برگزار شده است.
دبیر شورای ارتقاء آگاهی های عمومی معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: در این سال‌ها ایده پردازان جوان، ایده‌های خوبی در حوزه پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی ارائه کرده اند.
افتخاری افزود: جشنواره امسال نیز با هدف استفاده از ظرفیت کارآفرینی اجتماعی و استارتاپ‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از جرایم برگزار می‌شود.
این مقام قضایی تصریح کرد: امسال نیز ایده پردازان می‌توانند ایده‌های خود را در محور‌های پیشگیری از آسیب‌های حوزه خانواده (طلاق و خشونت خانگی)، پیشگیری از اعتیاد، پیشگیری از تخلفات رانندگی، پیشگیری از جرایم و آسیب‌های حوزه سلامت جسم و روان، پیشگیری از جرایم مالکیت معنوی و سرقت‌های ادبی، پیشگیری از جرایم اقتصادی، پیشگیری از جرایم فضای مجازی و آموزش مفاهیم پایه اجتماعی به کودکان، به دبیرخانه جشنواره ارائه کنند.
افتخاری ادامه داد: ایده‌های خلاقانه ایده پردازان جوان باید در بستر نرم افزار تلفن همراه، نرم افزار رایانه ای، بازی‌های رایانه ای، وب سایت، انیمشین و اسباب بازی طراحی شود.
وی تاکید کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه از ایده‌های خلاقانه در حوزه پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی حمایت می‌کند.
نتایج پنجمین جشنواره ایده ها و فرصت ها، اسفند امسال اعلام می‌شود.

http://kimiyaesharghonline.ir/fa/News/352/حمایت-دستگاه-قضا-از-نرم-افزار‌های-پیشگیرانه
بستن   چاپ