به گزارش کیمیای شرق انلاین بنا بر اعلام باشگاه خبر نگاران به نقل از اسپوتنیک، مشاهدات 500
هزار نفر در طول چندین سال نشان داده است که مصرف منظم چای داغ با دمای
بالاتر از 65 درجه خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش میدهد.
پروفسور ودات گرال متخصص گوارش، گفت: سرطان مری ششمین علت مرگ در جهان
است (طبق منابع دیگر هشتمین). این یک بیماری جدی است. این یک پایه ژنتیکی
دارد، اما عوامل محرک نیز ممکن است.
او افزود: طبق مطالعات انجام شده در شرق ترکیه، در چین، قزاقستان،
تاجیکستان، ازبکستان، به دلیل مصرف چای و نوشیدنیهای گرم به مقدار زیاد،
سرطان مری اغلب مشاهده میشود. خطر ابتلا به این بیماری در صورت سیگار
کشیدن و نوشیدن مشروبات الکلی افزایش مییابد.
گرال گفت: اگر افراد سیگاری چای داغ زیادی بنوشند، خطر ابتلا به سرطان
دو برابر میشود و اگر الکل نیز بنوشند آمار آن پنج بار افزایش می یابد.
این استاد دانشگاه بیان کرد: اگر چای آنقدر داغ است که نمیتوان یک
لیوان را با آن در دست گرفت، نوشید، سه تا چهار دقیقه قبل از نوشیدن
نوشیدنی که تازه دم کرده است صبر کنید. در این حالت نباید بیش از سه تا
چهار فنجان چای در روز مصرف کنید.