سید «احمد طباطبایی» گفت: شاهد تجویز برخی داروها مانند «سیتریزین» و آنتیبیوتیکهایی مانند «آزیترومایسین» هستیم در حالی که تجویز این داروها جایی در روند درمانی کرونا ندارد.
وی درباره علائم شایع اُمیکرون در کودکان افزود: بیشترین علائم شامل عفونتهای تنفسی فوقانی یعنی گلودرد، خارش و سوزش گلو، آبریزش بینی، عطسه است؛ تب نیز ممکن است در کودکان دیده شود.
دبیر بورد ریه اطفال ادامه داد: اگر کودک و یا فرد مبتلا به کرونا دچار تنفس تند، تنگی نفس، سرفههای خشک زیاد و درگیری ریوی نباشد نیاز به اقدام درمانی خاصی نیست و فقط درمان علامتی انجام میشود یعنی داروهای ضدتب و ضددرد و آنتیهیستامینها تجویز میشود.
طباطبایی گفت: در موارد خفیف بیماری، فقط درمانهای علامتی و نگهدارنده شامل تأمین مایعات، استراحت و مرطوب کردن هوا کفایت میکند.
وی افزود: با گسترش سویه جدید کرونا موسوم به اُمیکرون در کشور، شاهد افزایش ابتلای گروه سنی کودکان به این بیماری هستیم؛ طبق اعلام وزارت بهداشت 20 درصد مبتلایان در موج ششم کرونا با اُمیکرون را کودکان تشکیل میدهند.
عضو کمیته علمی کرونا تاکید کرد: سردردهای شدید و استفراغ نیز ممکن است در کودکان بروز پیدا کند؛ علائمی مانند اسهال و تشنج نیز به ندرت در پی ابتلا به کرونا در کودکان دیده میشود.
طباطبایی گفت: معمولاً شاهد ابتلای خوشهای خانوادهها به کرونا هستیم؛ ممکن است در افراد مختلف یک خانواده شدت و ضعف و مدت زمان بروز علائم یکسان نباشد.
وی افزود: افراد مبتلا به کرونا از تماس با دودهای عنبرنسارا، اسپند و آتش بپرهیزند تا دچار مشکل در تنفس نشوند.
http://kimiyaesharghonline.ir/fa/News/9776/آنتیبیوتیکها-تأثیری-در-درمان-کرونا-ندارند