سرهنگ اسماعیل خوشوقت روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: در این مدت حدود 9 هزار و 305 فقره تصادف درون شهری در استان کرمان به وقوع پیوسته که 6 هزار و 368 فقره از این تعداد منجر به جرح شده است.
وی بیان کرد: شهرستان کرمان با 50 درصد بیشترین سهم تصادفات را دارد و شهرستان های سیرجان و بم در رده های بعدی قرار دارند.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمان با اشاره به اینکه 32 درصد علت تصادفات درون شهری عدم توجه به جلو و 26 درصد رعایت نکردن حق تقدم است، گفت: 43 درصد فوتیهای درون شهری استان کرمان مربوط به عابران پیاده و 36 درصد دیگر آن مربوط به موتورسیکلت سواران است.
وی ادامه داد: یک میلیون و 800 هزار راننده طی 9 ماه گذشته اعمال قانون شده و 250 خودرویی که شبها برای مردم مزاحمت و آلودگی صوتی ایجاد میکردند، توقیف شدند.
خوشوقت گفت: در حوزه هوشمندسازی نیز پلیس، 10 سامانه هوشمند کنترل سرعت معابر درون شهری در مرکز استان کرمان دارد که به طور میانگین روزانه بیش از 2 هزار پلاک را اعمال قانون می کنند.
وی تاکید کرد: پلیس راهور از طریق 68 دوربین نظارتی ترافیکی در مرکز استان کرمان اقدام به نظارت تصویری وضعیت ترافیک میکند و بررسی وضعیت ترافیکی و رفع انسداد گره های ترافیکی و راه بندانها، بازبینی برخی تصادفات، اعمال قانون تخلفات رانندگی به خصوص در تقاطع ها و بلوارهای اطراف شهر از مهمترین اقدامات مرکز نظارت تصویری پلیس راهور است.
اجرای طرحهای ارتقا انضباط ترافیکی پلیس راهور
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمان ادامه داد: همزمان با خدمات ارائه شده به شهروندان، اجرای طرح های ارتقا انضباط ترافیکی پلیس راهور استان کرمان در دستور کار قرار دارد که اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی، برخورد با تخلفات مربوط به پلاک، شیشه دودی، آلودگی صوتی، طرح برخورد با تخلفات خودروهای سنگین در سطح معابر درون شهری، طرح برخورد با تخلفات عدم استفاده از کمربند و کلاه ایمنی وسایل نقلیه، طرح برخورد با تخلفات نداشتن معاینه فنی و طرح برخورد با استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی از اهم این موارد است.
وی تاکید کرد: اجرای طرح برخورد با تخلفات عبور از چراغ قرمز، طرح برخورد با تجاوز به گذرگاه عابر پیاده، طرح برخورد با نقص سیستم روشنایی در شب در وسایل نقلیه، شناسایی و توقیف وسایل نقلیه سرقتی و اجرای طرح توقیف ساعتی خودروهای دارای تخلفات حادثه ساز از دیگر اقدامات مهم پلیس از ابتدای سال تاکنون بوده است.
خوشوقت تصریح کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از 203 هزار نفر متقاضی دریافت گواهینامه رانندگی پایههای مختلف در 131 آموزشگاه رانندگی ثبت نام و در آزمون های پلیس راهور شرکت کردند که از این تعداد بیش از 70 هزار نفر موفق به قبولی در آزمونهای آیین نامه و شهر و دریافت گواهینامه رانندگی شدند.
وی گفت: در بخش شماره گذاری نیز بیش از 168 هزار خدمت در حوزه شمارهگذاری به مردم ارائه شده که از این تعداد، 120 هزار آن مربوط مربوط به نقل و انتقال وسایل نقلیه بوده است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمان تاکید کرد: در بین 32 دستگاه دخیل در امر ترافیک، رسانه ها سهم 10 درصدی در پیشگیری از سوانح رانندگی دارند و تلاش و زحمات اصحاب رسانه در این بخش ستودنی است و امیدوارم با همکاری بیشتر و با انعکاس ملزومات و دانستنیهای ترافیکی و افزایش آگاهی شهروندان از وقوع تصادفات و ورود خسارات مالی و جانی به آنان جلوگیری کرد.