بزرگنمایی:
مدیرکل دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور گفت: ۱۴۵ هزار و ۱۳۵ زوج که طی سال جاری درخواست طلاق خود را در سامانه تصمیم ثبت کرده بودند، مورد ارزیابی روانی و اجتماعی قرار گرفتند که نتیجه آن، ۲۲.۰۴ درصد سازش بین آنها بود.
معصومه توکلی افزود: سامانه تصمیم به آدرس اینترنتی www.zaman.behzisti.net طرح مشترک بهزیستی و قوه قضائیه در جهت کاهش طلاق است که متقاضیان طلاق در آن ثبت نام میکنند و برای 145 هزار و 135 زوج که درخواست طلاق خود را در سامانه تصمیم ثبت کرده بودند، 544 هزار و 371 جلسه مشاوره برای زوجین برگزار شد.
وی با اشاره به اجرای محتوای بومی شده مهارت های زندگی در سطح کشور ادامه داد: همچنین برای تحکیم بنیان خانواده، محتواهای آموزشی در حوزه مشاوره و آموزش پیش از ازدواج، هنگام ازدواج، آموزش زندگی خانواده، بلوغ و نوجوانی به منظور ارتقای سلامت روانی اجتماعی و کاهش آسیب های اجتماعی تدوین و بازبینی شده است.
727 تیم فوریتی بهزیستی، مداخلات روانشناختی در بحرانها را انجام دادند
مدیرکل دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور گفت: 727 تیم فوریتی موسوم به تیم محب در سال جاری، مداخلات و حمایت های روانشناختی در بحران ها از جمله در مواقع سیل و زلزله را انجام دادند.
توکلی افزود: خدمات روانی و اجتماعی به گروه هدف در موقعیت های بحرانی و شرایط اضطراری، ارائه خدمات غربالگری و تریاژ روانشناختی جهت کاهش اثرات روانشناختی و اجتماعی مخاطرات و بلایا در قالب برنامه محب ارائه میشود.
وی، تقویت سرمایه های اجتماعی در فعالیت های تخصصی در حوزه سلامت روانی اجتماعی از طریق بهره مندی از ظرفیت انجمن های تخصصی روانشناسی و مشاوره و تشکل های صنفی و ارتقای کیفیت خدمات روانشناختی از طریق کمیته های گزینش علمی، بازبینی دستورالعمل ها، ارائه آموزش های تخصصی و پایش و نظارت مراکز و خدمات روانشناختی را از دیگر خدمات دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور طی سال جاری برشمرد.
توکلی اضافه کرد: همچنین با هدف تقویت مشارکت بین بخشی و ظرفیت سازی تفاهم نامه همکاری مشترک با انجمن اولیا و مربیان، ورزش و جوانان، شهرداری، معاونت بهداد ناجا، مطالعات ملی اعتیاد، صندوق بازنشستگی عشایر و دریانوردی در سال جاری منعقد شد.