بزرگنمایی:
عضو هیات امنای صندوق ذخیره فرهنگیان کشور از مشخص شدن سهم فرهنگیان از داراییهای این صندوق تا پایان خردادماه سال آینده خبر داد و گفت: سود صندوق ذخیره فرهنگیان در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۶ رشد ۱۳ برابری داشته است.
به گزارش کیمیای شرق به نقل از ایرنا امینالله سالاری در تشریح این خبر به خبرنگاران با بیان اینکه سود صندق ذخیره فرهنگیان در سال 96 به 285 میلیارد تومان رسید و در سال جاری سه هزار 440 میلیارد تومان اعلام شده است افزود: بر اساس پیش بینی های انجام شده سود صندوق ذخیره فرهنگیان در سال آینده به بیش از 6 هزار میلیارد تومان می رسد.
وی با بیان اینکه با تاکید وزیر آموزش و پرورش و درخواست مکرر هیات امنای صندوق ذخیره فرهنگیان کشور ارزش افزوده دارایی های این صندوق باید محاسبه شود، اظهار داشت: همکاران فرهنگی در زمان بازنشستگی علاوه بر اصل و سود پسانداز، از سهم دارایی های صندوق نیز بهره مند خواهند شد.
سالاری بیان کرد: بر اساس مصوبات هیات امنای صندوق و زمانبندی صورت گرفته سهم فرهنگیان از دارایی های این صندوق تا پایان خرداد ماه سال 1400 مشخص می شود.
سالاری در خصوص واگذاری سهام ترجیحی اظهار داشت: اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان شامل شاغلان و بازنشسته میتوانند از طریق وب سایت موسسه به نشانی https://www.szf.ir/ قسمت مشاهده صورت وضعیت (تکمیل اطلاعات) یا به طور مستقیم از نشانی https://mb.szf.ir/ وارد سامانه صورت وضعیت اعضا شده و در بخش مشخصات کارکنان، کد بورسی و شماره تلفن خود را وارد کنند.
عضو صندوق ذخیره فرهنگیان کشور گفت: آن دسته از اعضای این صندوق که قبل از سال 1395 بازنشسته شدهاند، از طریق سامانه saham.tadbir-atlas.ir میتوانند کد بورسی خود را وارد کنند.
وی با بیان اینکه فرهنگیان مشمول این طرح میتوانند از دهم اسفندماه جاری تا پایان فروردین 1400 برای ثبت نام در سامانه اقدام کنند، تاکید کرد: توصیه می شود آن گروه از اعضای صندوق که کد بورسی ندارند تا پایان فروردین ماه سال آینده کد بورسی دریافت کرده و در سامانه ثبت کنند.
سالاری، فرهنگی کرمانی شاغل در اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان از سال 1397 با رای حداکثری به عنوان یکی از سه عضو هیات امنای صندوق ذخیره مشغول فعالیت است که در این هیات امنا تعیین ارزش افزوده دارایی ها و مستغلات صندوق ذخیره، واگذاری سهام به فرهنگیان شاغل و بازنشسته و شفاف سازی مالی برنامه ها و فعالیت های این صندوق را به طور جدی دنبال کرده است.