بزرگنمایی:
معاون قضایی دادگستری کرمان گفت: بیش از۱۵۰ معتمد در شرق استان فعالیت دارند که باید در جهت اقدامات پیشگیرانه از آنها بهرهمند شد.
به گزارش کیمیای شرق آنلاین ، سید مهدی قویدل در نشست با اصحاب رسانه در شرق استان کرمان ضمن تشکر و قدردانی از همکاری مسئولین قضایی شرق استان در برگزاری این نشست، گفت: در راستای تحقق اهداف سند تحول دستگاه قضایی استفاده از ظرفیت نخبگان و فرهیختگان، دستگاه قضایی دادگستری کل استان از سال 96 جشنواره رسانه و عدالت راآغاز کرده و تاکنون 3 دوره از این جشنواره نیز برگزار شده است.
او با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره رسانه وعدالت در استان کرمان، بیان کرد: نشست امروز ما با مشاوران و اصحاب رسانه برای دریافت و استفاده از نظرات و ایدههای خبرنگاران برای برگزاری هرچه بهتر جشنواره نیز اعمال کنیم.
قویدل تصریح کرد: اطلاع رسانی درباره نحوه برگزاری جشنواره، زمان آن، چگونگی ارسال آثار، نحوه داوری و بیان اهداف جشنواره نیز از دیگر هدفهای دیدار با اصحاب رسانه بوده است.
او با اشاره به اینکه رسانه در ارتقای مسئولیتهای اجتماعی، پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی، مسئولیت پذیری و... نیز نقش بسزایی دارد، ادامه داد: امید آفرینی، ارتقای رضایتمندی عمومی نسبت به عملکرد مسئولین اجرایی وقضایی در بحث اجرای عدالت، دادرسی سریع و ارتقای کارکردها و حقوق عامه و... از موضوعات مهمی هستند که مورد تاکید رئیس قوه قضائیه بوده است.
قوی دل اصحاب رسانه را دیدبانان پیشگیری خطاب کردو افزود: میتوان برای تحقق این موضوع از طریق سامانه جامع اطلاعات مردمی (سجام) اقدام کنید کما اینکه هر گونه ثبت گزارشی در این سامانه کاملا محرمانه بوده است وبرای پیگیری و مطالبه موضوع مورد درخواست، اقدام لازم انجام میشود.
معاون قضایی دادگستری استان کرمان اظهار کرد: در جامعهای هستیم که هرروز با موضوعات جدید و نوپدیدی مواجه هستیم و ما یکی از وظایف مهمی که برای مبارزه با تهاجمات فرهنگی داریم این است که همگام پیش رویم.
او با اشاره به اینکه استان کرمان بهشت معادن و قطب کشاورزی کشور است، تصریح کرد: با داشتن ظرفیتهای خوب در استان، متاسفانه در خصوص آسیبهای اجتماعی، جرائم و فقر رتبه خوبی نداریم و جای نگرانی دارد.
این مقام قضایی اضافه کرد: باید درخصوص اقتصاد مقاومتی در بحث میراث فرهنگی، تولید و صنایع دستی و توانمند سازی روستایی فرهنگ سازی کنیم.
قویدل با بیان اینکه دستگاه قضایی از مطالبه گری قانونی بصورت خیلی جدی حمایت میکند، گفت: در همین راستا سامانه جامع مشارکت مردمی راه اندازی شده است، که رسانه ها، هیئتهای مذهبی، هیئت امنای مساجد در کنار نهادهای رسمی مردمی و... میتوانند در این سامانه مشارکت کنند و مطالب نیز پیگیری خواهد شد.
او بیان کرد: باتوجه جه به اینکه کانون توجه دشمن هستیم لذا ما نباید دنبال خود تحقیری، خودزنیهای سیاسی و اجتماعی باشیم بلکه باید به دنبال وحدت، انسجام، همدلی و همگرایی باشیم.
معاون قضایی دادگستری کرمان با اشاره به جشنواره نقد برتر افزود: اصحاب رسانه با مشارکت در جشنواره نقد برتر وهمچنین شرکت در کارگروه علمی و مشورتی رسانهای که مورد تاکید مقام معظم رهبری است انتقاد، پیشنهاد و راهکار درخصوص نحوه عملکرد دستگاه قضایی داشته باشند.
او گفت: رسانه میتواند مسئولین یک مجموعه یا شهرستان را به سمت و سویی ببرد که تعامل و هم افزایی زیاد شود و درجهت خنثی سازی اهداف و سیاه نماییهای دشمن در ایجاد تفرقه افکنی، تخریب و ایجاد فاصله بین مسئولین و مردم، حرکت کند و نقش آفرین باشد، چراکه رسانه به نوعی رسالت پیامبری دارد و رابط بین مردم و مسئولین میباشد.
او تاکید کرد: افرادی وارد حیطه خبرنگاری میشوند که دغدغهمند موضوعات مردم هستند و برای آن تلاش میکنند.
او با بیان اینکه اصحاب رسانه نباید خسته و نا امید شوند، افزود: خبرنگار باید جسورانه وبه دور از تخریب تشویش، مطالبه گری کند و برای رسیدن به نتیجه، خستگی ناپذیر باشد.
معاون قضایی دادگستری استان کرمان گفت: استفاده از ظرفیت سران طوایف و ریش سفیدان در شرق و جنوب و استان درجهت اقدامات پیشگیرانه بسیار با ارزشمند است، چراکه ریش سفیدان در سران و طوایف به طرز چشمگیری در کاهش جرائم و آسیبها و ترویج فرهنگ صلح و سازش، پرهیز از انتقام جوییهای شدید، مهم عمل میکنند.